Praia do Atalaia, Salinas – stranden der har det hele – sol, sand, vand og masser af aktiviteter

Praia do Atalaia ligger i Salinas i staten Pará nær byen Belém. Her venter masser af oplevelser. Strandpromenaden byder på diverse brasiliansk mad og drikke. Salinas er kendt for sine sandklitter og disse har muliggjort en helt unik oplevelse for de besøgende. Her tilbydes nemlig snowboarding på sand! Turen ned af klitten ender i Lago da Coca-Cola (Coca-Cola søen) og har man nok fart på når man rammer vandet, fortsætter man et godt stykke ud i søen. Dette alene gør Salinas et besøg værd, og du må absolut ikke gå glip af denne specielle oplevelse hvis du lægger et smut forbi.

Som om ovenstående ikke var nok, er det desuden også muligt at leje scootere og beachbuggies på stranden og dette endda til meget billige penge. Man kan også komme op og se stranden fra oven i et lille svævefly, der tilbyder ture med god udsigt over området.

Som nævnt ligger stranden tæt på byen Belém. Er man på ferie i Belém og ønsker at besøge Salinas anbefales det dog at man gør det til en heldagstur og tager tidligt af sted, så man kan nå at opleve det hele og nyde stranden til fulde.

Er du endnu ikke overbevist så se disse videoer af sandboarding og en flyvetur over stranden: